Boek: Schatkist van de Ziel

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondagmiddag 25 november 2018 vond de boekpresentatie plaats in ons huis in Harderwijk. Een heerlijke dag met veel vrienden, familie en relaties. Met ontroerende muziek van Neda Boin en mooie woorden van Jitske Kingma en mijn lief Leo. Als je hier niet bij kon zijn, maar wel graag het boek wilt hebben, kun je het bij mij bestellen. De kosten bedragen 22,27 (18,95 + 3,32 verzendkosten). Stuur een mail naar info@jacqueline Tamminga.nl dan geef ik je alle info. 

Ik geef ook lezingen over mijn boek. Bij de spirituele vereniging Helios in Harderwijk resulteerde dat in september 2019 in een heerlijke, interactieve avond. Daar heb ik weer ervaren hoe fijn het is om mijn verhaal te doen en dan de weerklank te voelen bij de mensen in de zaal. Dus vraag mij gerust om info over prijs en beschikbaarheid.

Over het boek:

Je hebt altijd de schatkist van je ziel bij je. Je hebt alle ingrediënten bij de hand om van jouw leven een heerlijk, moeiteloos leven te maken. Het is slechts een kwestie van bewustwording.

Probeer jouw schatkist maar te visualiseren: een prachtige kist met de mooiste edelstenen die je kunt bedenken. Ze schijnen je tegemoet in kleuren waarvan je het bestaan niet kende: zó stralend, zó betoverend, zó magisch … En je wilt niets liever dan al die stenen een voor een in je handen nemen. Ze schijnen met hun kleuren direct je hart in.

Jacqueline geeft in dit boek haar inzichten weer voor een liefdevoller leven en de kunst om angst om te buigen naar liefde. Zijzelf gelooft heilig in intentie. De reden waarom je iets doet, geeft het kracht en eerlijkheid. Als je intentie zuiver is, wordt dat gevoeld. En het tegengestelde is ook waar: als je intentie meer wordt ingegeven door je ego dan door de liefde die je voelt, dan voel je dat ook haarscherp. Het ego kan dus een struikelblok vormen en je ervan weerhouden om tot je diepste zelf te komen. In dit boek legt Jacqueline uit, wat dat ego precies doet, hoe het werkt, wat voor trucs het toepast en hoe je dat kunt ombuigen met als resultaat meer innerlijke vrede en meer regie over je leven.

Een helder, praktisch, inspirerend en beloftevol boek over levenskunst in al haar facetten.