Choose Again cirkels

BOEK: CHOOSE AGAIN is vers van de pers!!
De Nederlandse vertaling van het boek van Diederik Wolsak (2018 in het Engels) is uit. Hierin vertelt hij zijn levensreis van zijn kindertijd in het Jappenkamp tot de oprichting van het Attitudinal Healing Centre in Costa Rica.Daar transformeert Diederik al meer dan 20 jaar levens met zijn Zes Stappen proces. Zijn aanpak werkt overal ter wereld zo ook in Nederland. ‘Choose Again’ is inmiddels een begrip.

Ook jij kunt besluiten opnieuw te kiezen hoe je je wilt voelen en hoe je wilt leven. Je kunt – leren – kiezen hoe je op een situatie of een trigger reageert. Met de Zes Stappen krijg je zicht op je automatische piloot en word je gezagvoerder over je leven. Als je gaat ervaren dat je die keuze áltijd hebt dan verdwijnt angst. Dan erger je je niet meer. Dan transformeer je onrustige of depressieve gevoelens naar een leermoment en leer je je te ontspannen. Alles wat zich aandient is te onderzoeken en je ontdekt hoe gevoelens je helpen om nieuwe keuzes voor rust, geluk en innerlijke vrede te maken. Hoe? Dat lees je in zijn boek, verschenen bij uitgeverij Samsara en te koop voor 19,90 https://www.samsarabooks.com/boeken/choose-again/

De Zes Stappen zijn niet zozeer een methodiek dan wel een ‘way of life’.

Behoefte aan praktische toepassing? Volg de Choose Again Cirkels in Harderwijk:

Donderdagavond 19.00 – 21.30 uur: 9/7,

Donderdagochtend 10.00 – 12.30 uur: 25/6, 23/7

Jouw bijdrage is 20 euro per keer, de groep bestaat uit maximaal 6 personen en we houden, zolang nodig, de aanbevolen afstand aan.