Choose Again

Choose Again cirkels Harderwijk: 1 en 7 november, 12 december.

Een Cursus in Wonderen en Choose Again hebben mijn leven veranderd. De Cursus heeft mij in moeilijke tijden laten zien hoe ik met vertrouwen naar dingen kon kijken in plaats van met angst. Nadat ik 9 jaar dit dikke blauwe boek bestudeerd had kwam Choose Again op mijn pad. Diederik Wolsak schreef dit boek dat voor mij een praktische vertaalslag is van de Cursus. Het gaat over de “6 steps to freedom”. Als je mij vraagt wat Choose Again toevoegt aan de Cursus zijn dat het “Gevoel” en de “Vergeving”.

Voor een kort fimpje van Diederik zelf kijk je naar: https://www.choose-again.com/philosophy.html

De 6 stappen brengen je vanaf de zaken die je van slag brengen via het gevoel bij je overtuigingen. Zo kom je heel snel naar de bron van de dingen die je raken. En kun je bij de bron kiezen voor nieuwe overtuigingen, dit keer vanuit zelfliefde. Een essentiele stap in dit proces is Vergeving, een prachtige stap waarbij je jezelf vergeeft voor het feit dat je ooit overtuigingen over jezelf hebt gemaakt die niet kloppen. Dat maakt de weg vrij voor een nieuw leven in vrijheid, in het weten dat je Liefde bent. Niets meer en niets minder.

Zoals gezegd ben ik gegrepen door dit boek en de mooie praktische methode. Dat geldt ook voor Aafke Bos, die met dezelfde methode werkt. Wij bundelen graag ons enthousiasme en gaan samen Choose Again cirkels organiseren in Harderwijk, waarbij we deze methode met zoveel mogelijk mensen in praktijk gaan brengen.

Jouw bijdrage is 15 euro per keer. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen.
Data:
1 november 9.45 – 12.00 uur
7 november 19.15 – 21.30 uur
12 december 19.15 – 21.30 uur

Voor info en opgeven:
Mail naar info@jacquelinetamminga.nl of luminaafke@gmail.com
Bel naar 06-36398783 (Jacqueline) of 06-44270962 (Aafke)