Compleet Traject Cursus in Wonderen/Choose Again/Talentenspel

In 2007 kwam het Talentenspel op mijn pad, in 2010 de Cursus in Wonderen en in 2018 Choose Again. En er zit een logisch verband tussen de drie. Ze vullen elkaar wonderlijk mooi aan.

 

Nadat ik in 2007 de opleiding tot Talentencoach had gedaan, merkte ik zowel bij mijzelf als bij clienten dat het ontdekken van je talenten en het formuleren van je levensmissie niet voldoende is. Als je nog belemmerende overtuigingen hebt, dan komen je talenten nu eenmaal niet uit de verf. Een Cursus in Wonderen leerde me veel over het ego en de belemmerende invloed die daarvan uitgaat, als je veel angst ervaart in je leven. De Cursus in Wonderen is een perfecte leerweg naar een leven vanuit liefde in plaats vanuit angst, maar is niet altijd even concreet. Dus als je een heel concreet voorval in je leven hebt, is het soms moeilijk om daar een heel concreet antwoord op te vinden in de Cursus. En dat is precies wat ik vond in Choose Again, het Zes Stappen proces dat door Diederik Wolsak is ontwikkeld. Elke keer dat je in de angst schiet, helpt dit proces jou meteen naar binnen te keren om daar de belemmerende overtuiging te vinden die het veroorzaakt. En dan opnieuw te kiezen! En dat geeft enorm veel vrijheid en moeiteloosheid in je leven! Van Angst naar Liefde.

 

Dit is de reden dat ik een compleet traject aanbied van 12 weken, waarbij ik jou persoonlijk begeleidt door alle drie deze leerpaden:

  1. vier ochtenden of middagen (ca. 2,5 uur) Een Cursus in Wonderen.
  2. vier ochtenden of middagen (ca. 2,5 uur) Choose Again
  3. vier ochtenden of middagen (ca. 2,5 uur) Talentenspel

Dit komt neer op ca. 30 uur persoonlijke coaching.

Jouw investering is 1750 euro (dat bied je een voordeel tov het normale tarief)

Als je het in tweetallen of met meer mensen zou willen doen, kunnen we daar ook een mouw aan passen.