Een Cursus in Wonderen studiegroepen

In 2010 kwam Een Cursus in Wonderen op mijn pad en is steeds belangrijker voor me geworden.

In 2010 wist ik echt even niet waar ik met mijn leven heen moest. Ik ging naar een leraar in deze cursus en zei: “Volgens mij moet ik eerst de Cursus doen en pas dan kan ik de beslissing nemen of ik echt dingen in mijn leven moet veranderen. ”

Dat voelde echt zo. Ik heb de Cursus toen in groepsverband helemaal gelezen, alle lessen gedaan en ik kreeg steeds meer de geest ervan te pakken. In 2012 veranderde alles in mijn persoonlijke leven en ik kan oprecht zeggen dat de Cursus me heeft geholpen dat op een zuivere en liefdevolle manier te ervaren.

Een Cursus in Wonderen gaat over maar 1 wonder: de omslag in onze denkgeest van Angst naar Liefde. 

Alles wat we uit Angst doen houdt ons in de greep van het Ego en ontneemt ons onze vrijheid en blijheid. Alles wat we uit Liefde doen, brengt ons vrijheid, blijheid en een gevoel van flow. Uiteindelijk worden we dan een instrument dat in deze wereld is om meer liefde, lichtheid en vreugde te brengen.

Inmiddels begeleid ik studiegroepen voor Een Cursus in Wonderen.  

Er zijn 2 groepen:

In Zwolle komen we eens per 5 weken gedurende 3 uur bij elkaar, waarbij ik een thema voorbereid. We lezen dan gezamenlijk de stukken tekst die daarmee verband houden en leggen zo veel mogelijk de link naar situaties die we in ons eigen leven tegenkomen. Als je interesse hebt, mail of bel me dan even. De kosten bedragen  25 euro per keer.

In Oosterhesselen (tussen Emmen en Hoogeveen in) komen we op donderdag 1x per 2 weken bij elkaar van 16.00 – 18.00 uur. Dit is een groep waarin een paar mensen beginnen die nog niet lang met de Cursus bezig zijn. Er is nog ruimte voor een paar deelnemers. De kosten bedragen 15 euro per keer.