Choose Again Dagworkshops 1/7, 22/7, 5/8, 26/8

Je hebt al heel veel gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling en toch kom je maar niet tot je volle potentie. Je maakt jezelf kleiner dan je bent. Je straalt niet zo voluit als je zou kunnen. Herken je dit?

Dan kan het heel goed zijn dat je je laat tegenhouden door je ego, dat allerlei angsten opwerpt. Die komen vanuit diepgewortelde overtuigingen die je over jezelf hebt.

De basis voor deze workshopdag is de methode van Choose Again, de Zes Stappen naar vrijheid, ontwikkeld door Diederik Wolsak.

Tijdens deze dag gaan we de diepte in zodat je op de gebieden die voor jou spelen de shift kunt maken van angst naar kracht en vrijheid. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. De dag begint om 10 uur en eindigt om 17 uur.

De workshopdag is op verschillende dagen te volgen in Harderwijk in het komende jaar, de eerste is op 1 juli. Wij houden van levenskunst, daarom zoeken we altijd de combinatie tussen levensgenieten en de verdieping. We ontvangen je dan ook in een warme, mediterrane sfeer en besteden veel aandacht aan lekker eten en ruimte voor ontspanning. Dan komt de theorie meteen ook op een dieper niveau binnen. Het wordt dus een inspirerende en levendige dag!

Jouw investering is 150 euro, incl. lunch.

Data: 1/7, 22/7, 5/8, 26/8

Als je voelt dat dit iets voor jou is, stuur me dan een pb, email: info@jacquelinetamminga.nl of bel: 06-36398783