Shift 2-daagse donderdag 12 en vrijdag 13 maart 2020

Je hebt al heel veel gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling en toch kom je maar niet tot je volle potentie. Je maakt jezelf kleiner dan je bent. Je straalt niet zo voluit als je zou kunnen. Herken je dit?

Dan kan het heel goed zijn dat je je laat tegenhouden door je ego, dat allerlei angsten opwerpt. Die komen vanuit diepgewortelde overtuigingen die je over jezelf hebt. Ik heb een boek geschreven over het ombuigen van deze angsten en overtuigingen naar jouw authentieke kracht:
Schatkist van de Ziel.

Op basis van dit boek heb ik de Shift 2-daagse ontwikkeld. Bij het schrijven van het boek heb ik me deels laten inspireren door Een Cursus in Wonderen. 

Daarnaast heeft het boek Choose Again, 6 steps to Freedom van Diederik Wolsak me geinspireerd om de methode om de shift te maken van angst naar liefde nog directer en praktischer te maken. We werken dan ook met zijn 6 stappen methode naar Vrijheid.

Tijdens de 2-daagse gaan we de diepte in zodat je op de gebieden die voor jou spelen de shift kunt maken van angst naar kracht en vrijheid. De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

De 2-daagse is op donderdag 12 en vrijdag 13 maart in ons huis in Harderwijk. Zaterdag van 10.00 – 19.00 uur (incl. diner) en zondag van 10.00 – 18.00 uur (afsluitend met een kop soep met brood). Wij houden van levenskunst, daarom zoeken we altijd de combinatie tussen levensgenieten en de verdieping. We ontvangen je dan ook in een warme, mediterrane sfeer en besteden veel aandacht aan lekker eten en ruimte voor ontspanning. Dan komt de theorie meteen ook op een dieper niveau binnen. Het wordt dus een inspirerende en levendige combinatie van theorie, meditatie, muziek, lekker eten, de jacuzzi en een stiltewandeling. Jouw investering is 295 euro, incl. alle maaltijden en dranken. En als je van ver komt, kun je voor 25 euro bij ons overnachten.

Als je voelt dat dit iets voor jou is, stuur me dan een pb, email: info@jacquelinetamminga.nl of bel: 06-36398783